Laddar…

Digital Coach

Skaffa dig en Digital Coach!

Våra kunder har ofta svårt att få tiden att räcka till, att sätta sig in i alla nya produkter eller att installera nyinköpen. Det är här våra Digitala Coacher kommer in i bilden.


Till skillnad från Media Markt och Elgiganten har vi inte några säljare, vi har rådgivare och specialister. Alltså Digitala Coacher som hjälper dig att analysera dina behov och utifrån det, hitta rätt produkter. Vi finns helt enkelt där för dig, alltid redo att guida dig i teknikdjungeln.


SvararSvarar gärna på dumma frågor

Du är alltid välkommen in till oss på Digital Butikerna. Kolla sortimentet, testkör någon pryl och fråga om allt - det finns inga dumma frågor, bara dumma svar.

 

UppdaterarUppdaterar det digitala hemmet

Har du fler fjärrkontroller än strumpor? Låt oss förenkla tekniken i ditt hem. Det ska vara snyggt och enkelt att hantera. Det är det som som är den digitala framtiden.

 

 

VäljaHjälper till att välja produkt

Megapixlar? LCD? LED? 3D? Parabol, Det är inte lätt att veta vad det är man egentligen behöver. Men det är här som vi Digitala coacher kommer in! Vi coachar och hjälper dig att välja rätt produkt utifrån dina behov!

 

HandledningGer handledning kring hur produkten fungerar

Vi vet att det är många som köper prylar de inte kan hantera. Hos oss får du en komplett handledning kring produkten och slipper sitta i långa telefonköer till en växel. Slå en signal direkt till din butik så hjälper vi dig!

 

InstallerarKommer hem och installerar

Om du vill kör vi hem dina prylar och hjälper till med installationen, tänk all inclusive! Och om du råkar ha lite kaffe på i bryggaren, ja då fikar vi gärna lite också!

 

 

 

håller kollHåller koll och informerar om det senaste

Den stora fördelen med en Digital Coach är att du inte behöver anstränga dig för att hänga med i teknikens utveckling. Vi är specialister som är din högra hand i den digitala djungeln och ser till att du är uppdaterad!

 

Nara _bra

Nära och bra

Vi Digtala Coacher som jobbar på Digital Butikerna har tillgång till ett riktigt stort centrallager. Det är det som är så bra med Digital Butikerna - vi kan finnas nära dig, ge dig den bästa servicen och snabbt beställa hem det du behöver direkt till butiken. Inget krångel.

 

digitalbutikerna.se» Till toppen på sidan