Polyfoto Borlänge

Borganäsvägen 33, 784 33 BORLÄNGE

Öppettider

Måndag - fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 14.00
Söndag Stängt

KONTAKTUPPGIFTER

Polyfoto Borlänge
Borganäsvägen 33
784 33 BORLÄNGE

Telefon:
0243-211098

Fax:

KONTAKTA MIG!

Namn:

Telefonnummer:

E-postadress:

Butikschef

Ulf Johansson

Om butiken

Polyfoto i Borlänge är en serviceinriktad fotobutik med anor från 1948, när grundaren Ingvar Johansson flyttade till Borlänge. Under denna period var ateljéfotografering huvudsysselsättningen, men med den ökande fotograferingen hos allmänheten så har verksamheten succesivt byggts på med försäljning av kameror och tillbehör.

Idag består verksamheten av Ulf Johansson, Fredrik Wallin och Per-Erik Åkerström som erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster både i butik och på nätet.

Kameror och tillbehör är så klart fortfarande kärnan i verksamheten men numera även egen produktion av bilder i små och stora format, ID- körkort- och visumbilder, samt kopiering av kundens gamla filmer från olika format till dagens DVD och USB. Vi är även duktiga på kringutrustning av alla de slag, och hos oss hittar du även fotoramar, ljusutrustning, actionkameror och stativ i alla storlekar och prisklasser.

Polyfoto är även duktiga på begagnade kameror och objektiv, något vi har sysslat med i många år och kan på våra fem fingrar! Polyfoto erbjuder också ett brett sortiment av kikare.

digitalbutikerna.se» Till toppen på sidan