Nu är den här!

Nya HUAWEI P20 Pro

 

TÄVLA OCH VINN EN RESA TILL FOTBOLLS-VM

Upplev fotbolls-VM på ett helt nytt sätt med din nya Huawei P20 Pro. Var med och tävla om att få stå i det blågula publikhavet och heja fram det svenska landslaget till stordåd i Ryssland. Fånga passionen med den fantastiska smartphonekameran som utvecklats i samarbete med Leica. Vinnarna får flyg, boende och biljetter för två till gruppspelsmatchen mellan Sverige och Tyskland den 23 juni 2018 (värde cirka 80 000kr).

Så tävlar du:

  • Köp Huawei P20 Pro
  • Registrera dig på huawei-P20.com samt motivera med max 25 ord varför just du ska få chansen att se fotbolls-VM på plats i Ryssland. De motiveringar som juryn bedömer som bäst vinner en resa med biljetter och boende för dig och en vän (värde cirka 80 000kr)

 

För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre

Tävlingsregler:

*För att delta i tävlingen "Vinn en resa till Fotbolls-VM" krävs köp av Huawei P20 Pro från valfri nordisk återförsäljare.

Gäller endast leverans inom Norden. Tävlingen finns i hela Norden, man kan endast tävla en (1) gång, per köp.

Tävlingen pågår under perioden 27/3 2018-22/4 2018.

Vinnaren får en fotbollsresa för två (2) personer (värde ca 80 000 SEK).

Vinnare utses den [datum] av en jury från Huawei Nordic som bedömer motiveringens kreativitet.

Tävlande måste ha fyllt 18 år.

Huawei Nordic förbehåller sig rätten att för administreringen av tävlingen behandla personuppgifter, begära in uppgifter om mobilens IMEI-nummer och verifikation av genomfört köp samt att använda vinnande bidrag i sin egen marknadsföring. Huawei Nordic kommer att dokumentera vinnarna under resan och vinnaren godkänner fri användning av dessa bilder och filmer. I övrigt gäller Facebooks riktlinjer för datainsamling och publicering. Priset kan inte bytas eller omvandlas till kontanter. Vinstskatt betalas av vinnaren. Fullständiga tävlingsvillkor finnshuawei-P20.com

Hitta din digitalbutik här

digitalbutikerna.se» Till toppen på sidan