Sörens TV-Service

Höglunda Sörgården 1, 548 93 LYRESTAD

Öppettider

Måndag - fredag Till 21.00 (ring innan)
Lördag Till 21.00 (ring innan)
Söndag Till 21.00 (ring innan)

KONTAKTUPPGIFTER

Sörens TV-Service
Höglunda Sörgården 1
548 93 LYRESTAD

Telefon:
0501-19290

Fax:

KONTAKTA MIG!

Namn:

Telefonnummer:

E-postadress:

Butikschef

Sören Larsson

Om butiken

Totallösningar för Internet, mobiltelefoni och digital-TV

Sörens TV-Service är ett väletablerat företag inom hem och industrielektronik. Personlig service är mycket viktigt för oss. Om du vill så erbjuder vi en totallösning där vi hjälper dig med allt; inköp, leverans och installation – Installerat & klart med prisuppgift – Totalservice! Tänk också på att du får RUT avdrag för it-hjälp i bostaden, avdrag 50% på arbetet.

Vi levererar luftburet bredband till fastigheten. Många efterfrågar idag mobilt bredband för att slippa krångliga och dyra installationer. Luftburet bredband är framtiden för varje fastighets mediahem – ett flexibelt och prisvärt alternativ till fast koppartråd och fiber. WiFi i hela huset, garaget, trädgården, gäststugan, osv. Vi ordnar för dig: Kamera, dörrklocka med kamera, temperaturövervakning, styrningar i byggnader, larmfunktioner, etc.

DU FÅR, DET UPPKOPPLADE HEMMET, BYGGNADEN !!

Köp din TV hos oss. Du får den hemkörd, installerad och klar att använda, med 2 års garanti. Vi är även RTL-legitimerad service, så behöver du hjälp med din Tv har vi en personlig service alla dagar i veckan, även kvällstid. Vi erbjuder fri låne-TV vid reparationer och köper du en ny TV av oss så kör vi hem den till er och installerar den på plats. Kan även ta med den gamla vid behov.

digitalbutikerna.se» Till toppen på sidan